Ordfører Wirak tok det første stikket

I dag startet utbyggingen av 228 boliger på Rådhusmarka, nabotomten til det tidligere rådhuset i Sandnes. Det var ordfører Stanley Wirak som selv styrte grabben på gravemaskinen.

– Det har vært flere planer for denne tomten, en tid tenkte vi også på å utvide rådhuset inn her. Men etter at vi flyttet til Havneparken er det fint å se at det kommer et godt boligprosjekt i stedet, sa Wirak etter at han var ferdig med gravejobben.

Det er Base Bolig og Ineo Eiendom som er utbyggere og dette var starten på det første av fem byggetrinn. De 228 boligene er fordelt på tolv rekkehus og syv leilighetsbygg. Størrelsene er fra cirka 45 kvadratmeter til 130 kvadratmeter på det som er lagt ut for salg så langt og de første vil være klare for innflytting om to år.

– Vi er veldig godt fornøyde med salget så langt og stor takk til ordføreren som viser støtte til lokale prosjekter på denne måten, sier prosjektleder Odd-Are Njå i Base Bolig og markedssjef Roy Klungtvedt i Ineo Eiendom.

I prosjektet er det også tilbud om startboliger med åtte prosent rabatt til dem mellom 18 og 35 år. Les mer om det her.