Forusbeen 35 – For folk som ønsker å bo mindre enn 10 minutter unna alt.

På Forus skal Base Bolig og Norwegian Property utvikle og bygge et spennende kombinert bolig- og næringsprosjekt.

 • Under utvikling
 • STED:

  Forus, Stavanger

 • BYGGTYPE:

  Bolig og næring

 • ARKITEKT:

  Eder Biesel Arkitekter

 • BOLIGER:

  250

 • STATUS:

  Under utvikling

For folk som ønsker å bo mindre enn 10 minutter unna alt.

Forusbeen 35 er et kombinert bolig- og næringsprosjektsentralt på Forus. Det er det gamle hovedkontoret til BP (British Petroleum), og senere Telenor som nå gjennomgår en total omregulering til kombinert bolig- og næringsformål.

I alt skal det bygges omtrent 250 nye boliger i form av rekkehus og leiligheter og et eget næringsbygg. Næringsbygget vil bestå av publikumsrettet virksomhet i 1. etasje, som dagligvare og kafé, med kontorer oppover i etasjene. Montessoriskolen i Stavanger ønsker også å etablere seg her, og vil få splitter nye lokaler i nærheten av næringsbygget.

I utviklingen vil det legges vekt på en grønn og miljømessig profil. Vi ønsker å skape fellesområder som kan benyttes av beboerne og som skaper et godt boområde. Vi ser på muligheter for å etablere felles frukt- og grønnsakhage, drivhus, snekkerbod, bibliotek og festlokale til arrangementer og andre delingsordninger.

Les om Forusbeen 35 i Aftenbladet.

Interessert i Forusbeen 35?

Ta kontakt med prosjektleder i Base Bolig, Rune Bertelsen.

Tel. 928 06 290 / rb@basebolig.no

  Meld din interesse!

  Registrer deg for å få oppdateringer om Forusbeen 35.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: