Østre Hageby

Østre Hageby – Spennende arkitektur, bilfritt, nært sentrum og fjorden.

På Storhaug i Stavanger har Base Bolig og Ineo Eiendom bygget 66 enheter i en kombinasjon av rekkehus og leiligheter.

 • Utsolgt
 • STED:

  Storhaug, Stavanger

 • BYGGTYPE:

  Bolig

 • ARKITEKT:

  Eder Biesel

 • BOLIGER:

  66

 • STATUS:

  Utsolgt

Spennende arkitektur, bilfritt, nært sentrum og fjorden.

Østre Hagebys grønne profil er ikke tilfeldig. Hagebyen er integrert i et område som er svært rikt på natur og frodighet. De solorienterte boligene er vendt mot mektige Ryfylke og fredelige Ramsvig kolonihage. Fra Hagebyen kan du følge turstien ned til Storhaugs kyststripe. Turstien snor seg elegant mellom svaberg, skog og lune viker. Parkering er lagt i kjeller under boligene som gjør at gatene er bilfrie.

Hagebyen er bygget i hovedsak i tre, som kler den spenstige og nytenkende arkitekturen. Ved hjelp av knekk i husrekkene og takenes karakteristiske former, tilpasser husrekkene seg til omgivelsene og tilfører området romslighet og plassfølelse.

Grøntområder med lekeplasser, familiegårdsrom og miljøgater inviterer til lek. Det er svært kort gåavstand til tre barnehager, idrettshall med ballbane og klatrevegger, kunstgressbaner på Midjord og Nylund skole som ligger knappe 500 meter unna.