Grashaugveien

Grashaugveien – Som en del av det innovative prosjektet Norwegian Wood, ferdigstilte Base Bolig 10 eneboliger på Godeset i 2009.

Som en del av det innovative prosjektet Norwegian Wood, ferdigstilte Base Bolig 10 eneboliger på Godeset i 2009.

 • Utsolgt
 • STED:

  Godeset, Stavanger

 • BYGGTYPE:

  Enebolig

 • ARKITEKT:

  Eder Biesel

 • BOLIGER:

  10

 • STATUS:

  Utsolgt

Storsatsning på universell utforming, energieffektive løsninger og stilfull arkitektur.

Prosjektet er resultatet av et godt samarbeid med Norwegian Wood, et av satsningsområdene til Stavanger kommune under ”Kulturbyen 2008”. Prosjektet ble nominert til byggeskikkprisen for Rogaland i 2009, og ble nominert til Statens byggeskikkpris i 2010. Prosjektet kom inn blant topp 5 i begge nominasjone, og delegasjoner fra hele Europa kom på besøk for å se, lære og bli inspirert.

Vi i Base Bolig er stolte av dette prosjektet, som resulterte i noen av de mest energieffektive eneboligene i Norge. Arkitekt for prosjektet var Wilhelm Eder i Eder Biesel Arkitekter. Han er kjent for sine energieffektive og fremtidsrettete løsninger, som igjen passer Base Bolig sin visjon om å bygge for fremtiden.