Eie fryder seg i nye lokaler

Illustrasjonsbilde

Eie Eiendomsmeglings to avdelinger i Stavanger har tatt turen fra Østervåg til Niels Juels gate. De fryder seg over nye lokaler i Hermetikken.

Eie har har alltid holdt til i Stavanger sentrum, men overgangen til det litt roligere området på Eiganes har gått over all forventning.

– Dette er kjekke omgivelser å jobbe i. Utenfor er det grønt og inne byr Hermetikken på et tverrfaglig miljø som er veldig inspirerende, sier daglig leder Espen Eide i Espen Eide & Partnere.

Åpent for publikum
Sammen med Michael Myhres Rogaland Eiendomsmegling er de nå syv meglere på Eie-kontoret i 2. etasje.

Kontoret er i likhet med resten av Hermetikken tilgjengelig for publikum, det er bare å gå opp trappen. Men Eide sier det blir færre drop-in-kunder.

– Det meste av dialogen foregår på telefon og via nettet, men det er bare å stikke innom. Alle er hjertelig velkomne, sier han.

«Skikkelig eiendomsmegling»
I Hermetikken har de tilgang til moderne møterom med det nyeste AV-utstyret, der de kan ha signeringsmøter og arrangementer for kunder og forbindelser.

– Alt ligger til rette for høy trivsel og et godt arbeidsmiljø, som er viktig i forhold til kvaliteten på det vi gjør, sier Espen Eide.

Eies slagord er «skikkelig eiendomsmegling» og det lokale kontoret trekker fram faglig ekspertise, takhøyde, spillerom og humor når de skal beskrive arbeidshverdagen.

  • På det store bildet ser vi fra venstre Linn Høen Thommesen, Erik Aareskjold, Michael Myhre, Norunn Aarnes, Oddmund Kalleberg, Linn Bjørlo og Espen Eide.