Bjergsted Trio godt i gang med fundamentene

Mads H. Rostrup i Jærentreprenør og Odd-Are Njå.

De første fundamentene er på plass, og alt tyder på at de første eleilighetene blir innflytningsklare i juni/juli neste år.

Prosjektlederne Mads H. Rostrup i Jærentreprenør og Odd-Are Njå i Base har fått fast grunn under skoene i byggegropen  i Tanangergata. Fundamentene til den første av de tre småblokkene er snart ferdigstilt, det meste går etter planen. Iallfall så tett opptil som mulig.

– Der er alltid noe, denne gangen er det grunnen som er atskillig mer utfordrende enn vi trodde. Det gjør at vi må kjøre mye av massen til deponier som ligger mye lengre borte enn det vi så for oss, sier Mads. H. Rostrup i Jærentreprenør.

Høy klasse som standard
Firmaet er totalentreprenør for Base i Bjergsted Trio, og Rostrup er den som koordinerer og har ansvaret for de forskjellige fagene. I disse dager får eierne av leilighetene muligheten til å gjøre sine materialvalg, men Rostrup tror mange kommer til å gå for standardløsningene.

– Det er sjeldent standardnivået på leiligheter er så høyt, det blir nok ikke de store endringene, spår Rostrup.

24 av 31 solgt
Odd-Are Njå er godt fornøyd med fremdriften.

– Jærentreprenør gjør en kjempejobb. De er lokale og vi har og har hatt en meget god dialog gjennom hele prosessen, sier han.

Av 31 leiligheter er 24 solgt, blant dem to av tre toppleiligheter. De ledige leilighetene varierer mellom 48,8 og 152,2 kvadratmeter – fra 2.540.000 til 11.000.000 kroner.

  • Se priser og størrelser på Bjergsted Trios egne hjemmesider.