Ledaal Park får egne hjemmesider

Illustrasjonsbilde

Ledaal Park blir den nye navnet på Hermetikk-kvartalet. Og du kan allerede nå melde din interesse for boligdelen av prosjektet.

Det gamle Stavanger-navnet Hermetikken beholdes, det blir navnet på det tidligere laboratoriet i Niels Juels gate 50, offisielt Hermetikkindustriens Laboratorium. Det ble åpnet 26. juni 1931 og blir selve hjertet i området som nå har fått navnet Ledaal Park.

Det består i tillegg av et nybygg som er planlagt ved siden laboratoriet, til høyre i bildet, samt den gamle fagskolen, Hermetikk- og Konservesindustriens Fagskole – med adresse Alexander Kiellands gate 2. Til sammen blir dette Ledaal Park, som også har fått egen hjemmeside, ledaalpark.no.

Leilighetene blir eksklusive og ligger i et herskapelig område, som mange mener er byens beste.

Du kan allerede nå gå til hjemmesiden og melde din interesse for prosjektet.